Menu

800 400 500

Moje MND

Jednoduché recepty z první ruky
Bruschetta s hráškovou pomazánkou

Příprava 20 minut

Ingredience

1 velká nebo 2-3 menší ciabatty
500 g mraženého hrášku
20 ml olivového oleje
80 g másla
120 g žervé
50 g parmezánu
10 g slunečnicových semínek
30 g ředkviček
Sůl a pepř (solíme a pepříme podle chuti)

Postup

  1. Ciabattu rozkrájíme na plátky.
  2. Hrášek si necháme povolit a poté ho rozmixujeme. Můžeme propasírovat přes hrubé síto (není nutné v případě, že nám v pomazánce nebudou vadit slupky hrášku). Přidáme žervé, máslo, slunečnicová semínka, olivový olej, sůl, pepř a vše smícháme.
  3. Plátky ciabatty opečeme dozlatova na pánvi. Potřeme pomazánkou, ozdobíme ředkvičkou nakrájenou na plátky, posypeme zbylou slunečnicí a nastrouhaným parmezánem.

Rádi zkoušíte
nové věci?

Tak právě pro vás
máme recept
na úsporu.

Vyzkoušejte si nezávazně

naši rychlou kalkulačku a zjistěte, kolik s námi můžete ušetřit na energiích.

S námi se nespálíte.
Máme jednoduché a srozumitelné podmínky.